logo2

emailactiefbelactief

theorie1hoverpraktijkprijslijst1 

Om het scooterrijbewijs te halen moeten er sinds 1 maart 2012 twee examens worden afgelegd, een theorie-examen maar ook een praktijkexamen. Om voor het praktijkexamen te slagen is het noodzakelijk om je laten zien dat je een scooter kunt besturen (voertuigbeheersing) maar ook dat je weet hoe je je in het verkeer moet gedragen (verkeersdeelneming). Zeker voor het praktijkexamen is het noodzakelijk les te nemen bij een rijschool. Rijschool actief biedt daarom zowel theoriecursussen als praktijklessen aan voor de scooter.

Theoriecursus
Eén keer per maand wordt er een theoriecursus gegeven voor de scooter. Deze theoriecursus is bedoeld om je klaar te stomen voor je theorie-examen zodat je in één keer slaagt.

De cursus wordt gegeven in ons theorielokaal aan de Nieuwe Vlissingseweg 156 in Middelburg. Elke maand start er een nieuwe cursus, deze bestaat uit 2 cursusavonden van 18:00 uur tot 22:00 uur. Bij de eerste cursusdag word je verzocht een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Het theorie-examen wordt gepland op de daarop volgende donderdag of in overleg met de leerling. Het theorie-examen wordt afgenomen in Goes. De kosten van deze theoriecursus voor de scooter, inclusief examen maar zonder leermiddelen zijn € 100,00.

 

Rijschool Actief

Nieuwe Vlissingseweg 156
4335 JE Middelburg (Zeeland)

T: 0118 - 64 27 22 / 0118 - 61 49 42
E: info@rijschoolactief.nl
facebook logo v2

Copyright © 2015 Rijschool Actief.
All Rights Reserved.


CBR-machtigingscode:

Rijschoolnummer: 5767W1
(klik hier voor uitleg)

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen?
2toDrive!
(klik hier voor uitleg)